Onnea on ystävä, joka tuo täydellisen, kauniin, herkullisen ja itsetehdyn tuliaisen!!
Viikonlopun vieraamme olivat selkeästi nähneet etiäisen; en ollut ehtinyt tehdä sitä herkullista mysliä, jota edellisellä vierailullani heidän luonaan sain maistaa. He toivat sitä kokonaisen ison purkillisen, ja vielä kauniissa, ihanassa lasipurkissa. Tuo mysli (sitä se periaatteessa on) on niiiiin hyvää, monta kertaa olen ainekset siihen ostanut ja päättänyt sitä tehdä, mutta jostais syystä en ole vaan saanut aikaiseksi.
Noh, periaatteessa en edes tällä hetkellä voisi tuota herkkua itse syödä, mutta olenkin kunnostautunut napsimaan sieltä vain vähän kaurahiutaleita mutta paljon pähkinää sisältäviä nökkösiä. NAM!
Ohje on tuosta Anna Bergenströmin ja Fanny Bergenströmin kirjasta Makuja ja tuoksuja pähkinäpuun alla. Aivan loistava keittokirja, oli ihan pakko hankkia se kesällä omaankin hyllyyn (kun vielä edukkaasti löysin).
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti