maanantai 29. kesäkuuta 2015

Iso pieni

Kuikeliini on kohta 13 viikkoinen. Hui, miten nopeasti aika menee. Ekat rokotukset on jo hankittu ja koitettu puuhastella enemmän tai vähemmän järkeviä asioita. Nupun kanssa ovat vähän liiankin paljon olleet yhdessä alkuperäiseen ajatukseeni nähden. Mutta tulevat hyvin juttuun, se on pääasia.

Kuje on tehnyt jälkeä, treenannut katsekontaktia, sivulla oloa ja sinne tulemista. Istumista, maahanmenoa ja odottamista/paikallaoloa. Luoksetuloa, ruutua. Vähän noutoa lelulla. Lenkkeilyä. Yksinoloa. Autossa matkustusta (tulee välillä pahaolo). Käyty katsomassa lampaita.

Muutaman viikon päästä meillä alkaa pentukurssi, jonne onneksi päästiin. Saadaan vähän sosiaalistettua pentusta lisää ja varmasti myös uusia vinkkejä tulee treenaamiseen. Kuikeliinille on varattu paikka myös ihka ekasta toko-koulutuksesta, Huotarin Oililta. Ihan 20 minuuttia, mutta eipä se pieni paljon kerralla jaksakaan.

Loppuvuosi vierähtää Mantereen Ninan tokokoulutuksesta viikoittain. Saadaan pohjat hyvin kuntoon. Jännää tämä pentuaika kun on niin paljon mietittävää!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti